03.04.2007. / 15:36

Autor: Nacionalova redakcija

DOČEK U ZAGREBU

Vaterpoliste dočekalo 30.000 ljudi

Svjetske prvake u vaterpolu, na glavnom zagrebačkom trgu bana Josipa Jelačića, dočekalo je 30.000 ljudi. Vaterpolisti su na svečanu tribinu stigli u 14.45 sati. Gledatelje su zabavljali Oliver Dragojević, klapa "Intrade", te Prljavo Kazalište. Na svečanu pozornicu prije dolaska zlatnih vaterpolista došli su brojni bivši vaterpolski reprezentativci kao što je Hrvoje Kačić, Ozren Bonačić, Ivo Trumbić, Miroslav Poljak, Karlo Stipanić, Zdravko Hebel, Boško Lozica, Milivoj Bebić, Veselin Đuho, Tomislav Paškvalin, Perica Bukić, te suigrači Ratko Štritof, Tino Vegar, Vitomir Padovan i Vjekoslav Kobešćak.

Hrvatsku himnu izveo je ansambl "Lado", a na pozornici se po želji vaterpolista pojavio Mate Mišo Kovač. Nakon svečanog dočeka na Trgu, vaterpolisti su otišli na prijem kod predsjednika Vlade Ive Sanadera, a poslijepodne će ih primiti i odlikovati predsjednik Stipe Mesić.

Fotogalerija

  • Na zahtjev vaterpolista na scenu je došao Mate Mišo Kovač
  • Baruni na sceni s našim vaterpolistima
  • Izbornik vaterpolo reprezentacije Ratko Rudić
  • Vaterpolisti s gradonačelnikom Milanom Bandićem
  • Oko 30.000 ljudi skupilo se na zagrebačkom glavnom trgu

Vezane vijesti

Hrvatski vaterpolisti osvojili Svjetsku ligu

Hrvatski vaterpolisti osvojili Svjetsku ligu

Hrvatska vaterpolska reprezentacija po prvi puta je osvojila Svjetsku ligu svladavši u finalnom dvoboju u Almatyu Španjolsku boljim izvođenjem… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika