04.04.2007. / 10:14

Autor: Ana Kirin

CNN

U pucnjavi ubijena trudnica

U hotelu Omni u Atlanti koji se nalazi u sklopu CNN-ova centra iz kojega se 24 sata na dan emitiraju vijesti i snimke iz cijeloga svijeta, u utorak 3. travnja poslijepodne došlo je svađe i fizičkog sukoba muškarca i žene, koji je završio njenom smrću. Arthur Mann, muškarac u kasnim 30-im godinama ubio je svoju bivšu djevojku, 22-godišnju Claru Riddles, zaposlenicu hotela Omni. Prema izjavama očevidaca ubijena je bila trudna.

U obračunu je Mann Claru Riddles vukao za kosu i potom joj iz pištolja pucao u glavu. Pripadnik službe sigurnosti tvrtke Turner Broadcasting, vlasnika CNN-a, nakon toga je pucao na Manna. Prema iskazima svjedoka, čula su se ukupno dva pucnja. Ranjeni muškarac i žena prebačeni su u bolnicu Grady Memorial gdje je žena podlegla ozljedama a mušarac je još u kritičnom stanju.

Novinari iz redakcije vijesti CNN-a, koja je najbliža hotelu Omni, bili su privremeno evakuirani iz zgrade, a neki su i sami napustili zgradu odmah čim su čuli pucnjavu.

Vezane vijesti

Anarhisti pucali na direktora Ansaldo Nucleare?

Anarhisti pucali na direktora Ansaldo Nucleare?

Direktor talijanske nuklearnoenergetske tvrtke Ansaldo Nucleare, podružnice talijanskog industrijskog diva Finmeccanice, ranjen je u ponedjeljak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika