04.04.2007. / 11:37

Autor: Ana Kirin

SPLIT

Privedeno 40 navijača Dinama

Uoči utakmice Hajduka i Dinama u srijedu 4. travnja, splitska je policija oko 7 sati ujutro privela skupinu od 40 mladih navijača koji su vlakom stigli iz Zagreba. Oni su policijski nadzor izbjegli tako što su neorganizirano izašli iz vlaka. Sastali su se na Bačvicama i zajedno počeli raditi nerede. Razbili su stakla na tri osobna automobila a dva su motocikla gurnuli s ceste. U incidentu nitko nije ozlijeđen, a mladići su privedeni i nad njima se vrši prekršajna obrada. Iako na sebi nisu imali navijačkih obilježja u policiji je utvrđeno da se radi o navijačima Dinama.

Splitska je policija izvjestila da se na utakmici u srijedu navečer na Poljudu očekuje 20 do 25 tisuća navijača, među kojima oko tisuću Bad blue boysa. Budući da je riječ o utakmici visokog rizika stadion će osiguravati 800 policajaca, od čega 500 pripadnika interventne policije.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika