04.04.2007. / 18:51

Autor: Nacionalova redakcija

KBC ZAGREB

Račanu otkrivene nove metastaze u mozgu

Predsjedniku SDP-a Ivici Račanu, tijekom dana ponovno se pogoršalo zdravstveno stanje te su najnovijim pretragama otkrivene nove metastaze u mozgu, priopćio je SDP. U tijeku su postupci intenzivnoga liječenja, dodaje se u priopćenju.

Naime, zbog komplikacija vezanih uz bolest i nastavak liječenja, predsjednik SDP-a Ivica Račan u subotu je ponovno hospitaliziran u KBC-u Zagreb. Nije se očekivalo da će Račan dugo ostati u bolnici, ali se apeliralo, osobito na medije, da kao i do sada poštuju njegovo pravo na privatnost i liječenje u miru.

Nakon dviju operacija tumora u Münchenu, Račan se u Zagreb vratio 10. ožujka te se od tada nalazio na kućnom liječenju. U Gradskoj klinici u Münchenu ustanovljen mu je karcinom uretera, te mu je operativnim zahvatom uklonjen lijevi bubreg, ureter i limfni čvorovi, dok se za tumor u ramenu ustanovilo da su metastaze karcinoma uretera, a ne atipični tumor ramena, kao što su govorile prve dijagnoze. Metastaza tumora iz mišića desnog ramena odstranjena mu je drugom operacijom.

Vezane vijesti

Milanović:' Račan ne bi bio zadovoljan stanjem u kojem se danas nalazi...

Milanović:' Račan ne bi bio zadovoljan stanjem u kojem se danas nalazi Hrvatska'

U povodu 4. godišnjice smrti bivšeg premijera i predsjednika SDP-a Ivice Račana, izaslanstvo SDP-a koje je vodio čelnik stranke Zoran Milanović danas… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika