05.04.2007. / 10:24

 

VIPNET

Uvijek u vezi s Vodafone BlackBerry® 8800™

Elegantan i funkcionalan, Vodafone BlackBerry® 8800TM iskušenje je za sve one koji žele učiniti svoj život ili poslovanje bržim, boljim i efikasnijim, a dostupan je u Vip ponudi. Vrhunski dizajn novog Blackberryja izaziva zavidne poglede dok je zbog mogućnosti koje nudi neizostavan u obavljanju dnevnih zadataka. Zato u bučnom restoranu ili zračnoj luci više nije potrebno tražiti tiši prostor radi telefonskog razgovora jer blokada pozadinskih zvukova osigurava nesmetane razgovore. Ujedno, pristup e-mailu, dokumentima i Internetu još je jednostavniji zahvaljujući novoj navigacijskoj kuglici i velikom zaslonu, a praktična i ergonomska QWERTZ tipkovnica olakšat će pisanje mailova, instant poruka i SMS-ova. Uz kalendar koji pamti sve sastanke, obljetnice i druge važne informacije, novi Blackberry poznat i kao 'Monza' ima i podršku za GPS navigaciju.

Osim za posao, novi BlackBerry 8800 idealan je i za opuštanje uz omiljenu glazbu ili uz video za koje će biti više nego dovoljno prostora na 64 MB interne memorije koja se može proširiti dodatnom MicroSD memorijskom karticom. A da bi se sve prednosti mogle u potpunosti iskoristiti, BlackBerry 8800 opremljen je baterijom koja omogućava više od 5 sati razgovora i 22 dana čekanja poziva (stand-by).

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika