05.04.2007. / 11:53

Autor: Martina Zeković

KBC ZAGREB

Poboljšano zdravstveno stanje Ivice Račana

Predsjedniku SDP-a Ivici Račanu u četvrtak se poboljšalo zdravstveno stanje, a liječenje se nastavlja prema planu, priopćeno je iz SDP-ova ureda za odnose s javnošću.

Naime, predsjedniku SDP-a Ivici Račanu, u srijedu se tijekom dana ponovno pogoršalo zdravstveno stanje, te su mu najnovijim pretragama otkrivene nove metastaze u mozgu. Zbog komplikacija vezanih uz bolest i nastavak liječenja, Račan je u subotu ponovno hospitaliziran u KBC-u Zagreb.

Nakon dviju operacija tumora u Münchenu, Račan se u Zagreb vratio 10. ožujka te se od tada nalazio na kućnom liječenju. U Gradskoj klinici u Münchenu ustanovljen mu je karcinom uretera, te mu je operativnim zahvatom uklonjen lijevi bubreg, ureter i limfni čvorovi, dok se za tumor u ramenu ustanovilo da su metastaze karcinoma uretera, a ne atipični tumor ramena, kao što su govorile prve dijagnoze. Metastaza tumora iz mišića desnog ramena odstranjena mu je drugom operacijom.

Vezane vijesti

Milanović:' Račan ne bi bio zadovoljan stanjem u kojem se danas nalazi...

Milanović:' Račan ne bi bio zadovoljan stanjem u kojem se danas nalazi Hrvatska'

U povodu 4. godišnjice smrti bivšeg premijera i predsjednika SDP-a Ivice Račana, izaslanstvo SDP-a koje je vodio čelnik stranke Zoran Milanović danas… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika