05.04.2007. / 15:17

Autor: Ana Kirin

ZAGREB

Predsjednik Mesić s predstavnicima Lactalisa i Dukata

Ured Predsjednika Republike Hrvatske priopćio je kako je predsjednik Stjepan Mesić u četvrtak 5. travnja primio izaslanstvo grupacije Lactalis i tvrtke Dukat koje ga je izvijestilo o planovima vezanim uz Dukat i hrvatsku mljekarsku industriju.

Predstavnici Lactalisa istaknuli su kako će njihova tvrtka zadržati hrvatski management i zaposlenike, kao i lokalne proizvodnje, a Dukat će biti temelj širenja Lactalisa u regiji uz nove tehnologije i kapital. Dodali su da je ulazak francuskog kapitala u Hrvatsku važan i zbog predstojećih pregovora iz poglavlja poljoprivrede s obzirom da na ovakav način Hrvatska dobiva partnera i saveznika.

Predsjednik Mesić istaknuo je važnost nastavka proizvodnje u Dukatu te daljnje širenje u regiji. Naglasio je i kako je važno da se ostvarena dobit reinvestira u Hrvatsku, posebno u proizvodnju i otvaranje novih radnih mjesta, navodi se u priopćenju.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika