10.04.2007. / 08:49

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Elizabeth Hurley: na sudu zbog vjenčanja

Zbog povrede hinduističkih običaja britanska glumica i model mogla bi biti kažnjena sa do tri godine zatvora, a jedan od glavnih svjedoka parnice koja je pokrenuta u Indiji njezin je svekar Vinod Nayar

Elizabeth Hurley udajom za Aruna Nayara nikako nije usrećila svog svekra Vinoda Nayara koji je protiv bračnog para odlučio i svjedočiti na sudu. Predmet spora njihovo je indijsko vjenčanje u Rajasthai prošlog mjeseca kojim su, kako se navodi u optužbi, prekršili sve hinduističke običaje. Prvo je saslušanje zakazano za 10. travnja, a svjedoci, među kojima i Vinod Nayar, saslušani su dan ranije. Tako je u medijima nakon Uskrsa osvanula lista optužbi što ih je njezina indijska familija sasula na Elizabeth Hurley, među ostalim je optužujući da je njezina svadbena odora, suprotno običajima, više otkrivala nego skrivala. Kao dokaz na sudu mogle bi poslužiti i fotografije koje je ekskluzivno objavio magazin Hello, a za koje je bračnom paru plaćeno dva milijuna funti.

Dokaže li joj se krivnja, Elizabeth Hurley i njezin suprug, biznismen Arun Nayara, mogli bi odležati u zatvoru i do tri godine, a prema indijskim zakonima koji svako namjerno vrijeđanje hinduističke religije i običaja prilično strogo kažnjavaju.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika