10.04.2007. / 12:35

Autor: Melisa Skender

U novom broju Extre

Barbara Kolar: Zaljubljena sam

Nakon tri godine medijske šutnje sve popularnija HTV-ova voditeljica samo za Extru otkriva svoje tajne

Plavuša zaraznog osmijeha, kako je od milja zovu kolege, jedna je od rijetkih profesionalnih voditelja u Hrvatskoj, što je dokazala u brojnim projektima. Osim emisije "Život je lijep" koju vodi petkom poslijepodne, Barbara Kolar je od prošlog vikenda angažirana i u licenciranom BBC-jevu showu "Zvijezde pjevaju", čiji je prethodnik "Ples sa zvijezdama" postignuo velik uspjeh kod publike. Na intervju s Extrinom novinarkom Jelenom Badovinac pristala je - začudo - odmah i nakon tri godine medijske šutnje otkrila svoju intimu. Donosimo dijelove intervjua objavljenog u novom broju Extre koji je već na kioscima.

Extra: Kako vas muškarac može osvojiti?

- Toljagom po glavi, za kosu i u pećinu. Ne doslovno, ali ne ni daleko od toga. Volim da me muškarac lovi. To je i biološki u redu. Nikad nisam nikoga ganjala. Mislim da sam možda i previše nesigurna da bih napravila prvi korak.

Extra: Kako ste se osjećali nakon vašeg nedavnog rastanka s Robertom Ferlinom?

- Bilo bi strahovito tužno da kad se okonča neka veza, ne prođe i period žalovanja, to bi zapravo značilo da ti nikada nije ni bilo stalo. Svaka situacija koja ne završi trijumfalno jednostavno zahtijeva period oporavka bila riječ o poslu, ljubavnoj vezi ili nečemu trećem. Koliko god to banalno sad zvučalo, čovjek je obogaćen i za to iskustvo.

Extra: Plačete li prijateljicama na ramenu?

- Naravno da su u krizama prijateljice ono najpotrebnije. Kad prođe period plakanja, onda shvatim da negdje gore postoji netko tko sve to vidi i sigurno mi je ovu vezu prekinuo jer za mene ima bolji plan

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika