12.04.2007. / 16:50

Autor: Ana Kirin

ZAGREB

Vodstvo SDP-a posjetilo Račana u bolnici

Bivšeg predsjednika SDP-a, kojemu se prema priopćenju njegove stranke u četvrtak 12. travnja ujutro naglo pogoršalo zdravstveno stanje, poslijepodnje je u KBC-u Zagreb posjetilo najuže vodstvo SDP-a, na čelu sa zamjenicom predsjednika stranke Željkom Antunović. nakon izlaska iz bolnice oko 15 sati Milan Bandić, Željka Antunović, Igor Dragovan, Milanka Opačić i Tonino Picula, koji nakon izlaska nisu željeli ništa komentirati.

Nakon njih se u bolnicu uputila druga grupa Račanovih stranačkih kolega, među kojima njegova tajnica Ljubica Milić, Davorko Vidović, Mato Crkvenac i ljudi koji rade u sjedištu stranke.

Uz Račana su u bolnici članovi njegove najuže obitelji, njegova supruga i sinovi, a on je u kritičnom stanju i bori se za život.

Nakon što su neki web portali i jedna radio postaja u četvrtak objavili netočnu informaciju da je Ivica Račan umro, iz SDP-a je upućena zamolba redakcijama svih medija da čekaju službene obavijesti iz te stranke o Račanovom stanju i da ne objavljuju netočne informacije. Poručili su također da će kao i do sada na vrijeme o svemu obavještavati javnost.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika