17.04.2007. / 13:29

Autor: Melisa Skender

U novom broju Extre

Ivana i Marija Husar: O glazbi i majčinstvu

Nekadašnje članice kvarteta Divas govore o glazbi i ljubavi te otkrivaju koliko ih je promijenilo rođenje Ivaninog sina

Ivana i Marija Husar nastavile su glazbenu karijeru objavljivanjem dugo očekivanog dvostrukog albuma "Familija" gdje su na jednom CD-u Ivanine, a na drugom Marijine pjesme. Jednako tako i Extrinoj novinarki Eli Radić svaka je dala poseban intervju u kojem vrlo otvoreno govore o glazbi, obitelji i majčinstvu. Pročitajte dio intervjua objavljenog u novom, tiskanom izdanju Extre koju već možete potražiti na kioscima

Extra: Primjećujete li da Andrej Jona voli glazbu?

Ivana Husar-Mlinac: Već sam u trbuhu osjetila da reagira na moj glas. Naime, dok sam bila trudna, došlo je do nekih komplikacija i završila sam u bolnici. Iako je bila ozbiljna situacija, ja sam bila mirna jer sam nekako vjerovala da će sve biti u redu. No, kad su mi stavili CTG na trbuh i kad sam čula njegove otkucaje srca, počela sam mu pjevati molitvu "Anđele čuvaru mili" koju smo uglazbile Marija i ja, i njemu je srce počelo brže kucati, što me rasplakalo. Tu sam shvatila da me čuje, da osjeća i reagira.

Extra: Vaša sestra je naglasila koliko ju je majčinstvo promijenilo, koliko je rođenje nećaka utjecalo na vaš život?

Marija Husar:
Puno. Shvatila sam da se živciram oko nepotrebnih stvari, da karijera nije poanta života, već život sam po sebi. Pjesme, ni albumi nisu toliko vrijedni kao činjenica da nekom daš život, da postaneš roditelj. Ta me spoznaja udarila kao pljuska.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika