17.04.2007. / 14:13

Autor: Ana Kirin

SARAJEVO

Policijska potjera za pijanim kradljivcem gradskog autobusa

U ponedjeljak 16. travnja navečer u Sarajevu pijani je 27-ogodišnjak ukrao autobus gradskog prometnog poduzeća i bijegu pred policijom napravio veliku štetu i ozljedio jedno dijete, objavili su utorak bosanskohercegovački mediji.

Počinitelj Igor Nogić gradski je autobus pod još nerazjašnjenim okolnostima ukrao iz garaže. Nakon što su iznenađeni čuvari o tome izvjestili policiju, za ukradenim je autobusom krenulo šest policijskih vozila. Nogić nije odustajao već se s policijom utrkivao po prometnicama u naselju Neđarići.

Jureći pred potjerom pijani vozač je polomio nekoliko stupova semafora, rušio ograde kućnih dvorišta i na kraju zalutao u slijepu ulicu udarivši pritom dječaka koji se tamo igrao s prijateljima i uzrokovao mu lakše ozljede.

Nogić je potom policajcima pokušao pobjeći pješice, no oni su ga stigli i svladali. Alkotestom je utvrđeno kako je u krvi imao 1,3 promila alkohola.

Prema navodima "Dnevnog avaza", Igor Nogić je registrirani narkoman policiji od prije poznat kao počinitelj različitih kaznenih djela.

Vezane vijesti

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenija je u srijedu vratila kući četiri svoja vojnika koji su sudjelovali u mirovnoj operaciji KFOR na Kosovu, jer su zatečeni u alkoholiziranom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika