18.04.2007. / 17:11

Autor: Nina Tomljanović

POKOLJ U VIRGINIJI

Mesić uputio sućut Bushu

"U povodu bezumnog pokolja na Sveučilištu Virginia Tech, molim Vas da u ime svih građana Republike Hrvatske i moje osobno primite izraze iskrenog suosjećanja", navodi se u Mesićevoj poruci američkom predsjedniku

Predsjednik Republike Stjepan Mesić uputio je sućut američkom predsjedniku Georgeu Bushu povodom tragedije na Sveučilištu Virginia Tech, priopćeno je u srijedu, 18. travnja iz Ureda Predsjednika.

"U povodu bezumnog pokolja na Sveučilištu Virginia Tech, molim Vas da u ime svih građana Republike Hrvatske i moje osobno primite izraze iskrenog suosjećanja", navodi se u Mesićevoj poruci američkom predsjedniku.

"Akti bezrazložnog nasilja koji postaju sve češći u zemljama širom svijeta svjedoče o potrebi da poklonimo više pozornosti reafirmiranju osnovnih vrijednosti na kojima bi trebala počivati naša društva, kao i o nužnosti vraćanja dostojanstva čovjeku - pojedincu", stoji u poruci sućuti predsjednika Mesića.

Južnokorejski student Cho Seung Hui ubio je u ponedjeljak 32 studenta i profesora na Virginia Techu i potom sebi oduzeo život.

Vezane vijesti

'Bush je kriv za sve'

'Bush je kriv za sve'

Oko dvije trećine Amerikanaca vjeruje da je bivši američki predsjednik George Bush odgovoran za loše stanje američke ekonomije dok nešto manji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika