18.04.2007. / 19:04

Autor: Nina Tomljanović

KONCERT

Josipa Lisac na humanitarnom koncertu Muzika.hr i Metroneta

Internet glazbeni magazin Muzika.hr i Metronet organiziraju humanitarni koncert naše proslavljene glazbene dive Josipe Lisac. Koncert će se održati u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 27. travnja s početkom u 21 sat.

Povod ovom humanitarnom koncertu je početak zajedničke suradnje Internet glazbenog magazina Muzika.hr i Metroneta, koji će donirati 20 osoba s invaliditetom, članova Mreže udruga osoba s invaliditetom Dalmacije - MUOSID. Prvi korak je donacija besplatne usluge interneta i fiksne telefonije na godinu dana, a suradnja će se dalje nastaviti kao potpora Metroneta članovima Mreže i projektu "Kap za slap".

Podrška Josipi Lisac na ovom koncertu bit će poznati glazbenici: Gojko Tomljanović, klavijature; Josip Grah, truba i harmonika; Borna Šercar, bubnjevi; Davor Ivelić, bas gitara i kao specijalni gost proslavljeni jazz glazbenik Elvis Stanić.

Ulaznice za koncert neće biti puštene u slobodno prodaju, već će se određeni broj moći od 25. travnja nabaviti samo na Muzika.hr.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika