21.04.2007. / 11:52

Autor: Mislav Šimatović

TURIZAM

Prvi hrvatski portal specijaliziran za hotelski smještaj

Svi korisnici mogu se i besplatno registrirati na Bookings.hr, te imati pregled svih svojih rezervacija, te kreirati različite profile za osobe za koje često rade rezervacije, kao npr. članovi obitelji, kolege s posla (idealno za poslovne tajnice) kako ne bi morali svaki puta kada rade rezervaciju ispočetka popunjavati osobne podatke za sebe i osobe koje putuju

Dana 19. ožujka 2007. godine na internet su puštene prve hrvatske ONLINE HOTELSKE REZERVACIJE s dnevno aktualnim cijenama i rezervacijama u realnom vremenu s trenutnim potvrdama i garantiranim cijenama pod nazivom Bookings.hr.

U isto vrijeme započeo je i proces besplatne registracije hotela na web portal Bookings.hr (www.bookings.hr) prvi je hrvatski internet servis takve vrste koji upravlja globalnim elektroničkim sustavom hotelskih rezervacija, a osnovna namjena je da gostu kvalitetno i besplatno olakšamo i ubrzamo proces odabira i rezervacije hotelskog smještaja. U prvih tri i pol tjedna djelovanja, registrirano je preko 150 hrvatskih hotela s vrlo atraktivnim i konkurentnim cijenama. Kada bude gotova registracija svih hrvatskih hotela (njih oko 700), Bookings.hr proširit će se i na Sloveniju, BiH, Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru, Austriju, te Italiju. Dakle, u ponudi ćemo imati i hotele koji nisu u Hrvatskoj, a naši ljudi koji putuju u inozemstvo moći će koristiti hrvatski sustav na hrvatskom jeziku da bi rezervirali hotel. Za strance, sustav funkcionira na još četiri strana jezika: engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom. Naš cilj je postati nacionalni lider za hotelski smještaj u „Retail“ segmentu, te u istom segmentu zauzeti i značajnu ulogu u regiji do kraja godine.

Tvrtka FIDELIS USLUGE d.o.o., vlasnik portala Bookings.hr, specijalizirana je za posredovanje u smještaju hotelskih gostiju, kako individualnih, tako i grupnih (poslovnih, odmorišnih, kongresnih i športskih). Naša prednost i garancija kvalitete usluge je visokomotivirani i stručni tim s petnaestogodišnjim iskustvom i znanjem stečenim u svjetskim hotelskim lancima i hotelskoj industriji najviše kategorije. Svi naši djelatnici dolaze s vodećih pozicija u odjelima recepcije, rezervacija, „revenue managementa“, te prodaje i marketinga.

Ono što je do sada bilo moguće i dostupno samo na stranim booking sajtovima, od sada je dostupno i u Hrvatskoj. Novitet u ponudi u odnosu na sve ostale “online hotelske rezervacije” na hrvatskom internet tržištu su specijalne dnevne cijene, besplatna usluga rezervacije sobe, trenutne potvrde s garantiranim cijenama bez dodatnih upita, plaćanje neposredno u hotelu, besplatni otkazi i izmjene rezervacija, čak i na dan dolaska.

Ukratko, mi reflektiramo ono što hoteli zaista prodaju na određeni dan, te gostu osiguravamo najbolju dostupnu cijenu sobe (Best Available Rate) za sve hotele na jednom mjestu. Također postoji i mogućnost rezervacije hotelske sobe bez uporabe kreditne kartice što do sada nije bilo moguće napraviti putem interneta.

Svi korisnici mogu se i besplatno registrirati na Bookings.hr, te imati pregled svih svojih rezervacija, te kreirati različite profile za osobe za koje često rade rezervacije, kao npr. članovi obitelji, kolege s posla (idealno za poslovne tajnice) kako ne bi morali svaki puta kada rade rezervaciju ispočetka popunjavati osobne podatke za sebe i osobe koje putuju.

Takve mogućnosti i fleksibilnost našeg Online hotelskog rezervacijskog sustava daju nam za pravo s ponosom stati uz bok najpoznatijim svjetskim Online hotelskim rezervacijskim sustavima i rješenjima takve vrste.

Naša misija je postati nezaobilazno mjesto prilikom odabira hotelskog smještaja za individualne i grupne goste, a sve s ciljem što kvalitetnije ponude i usluge, kako za hotelske goste, tako i za kolege hotelijere.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika