23.04.2007. / 18:49

Autor: Nacionalova redakcija

HRVATSKA

SDP će istodobno birati predsjednika i predstavljati svoju politiku

Željka Antunović, zamjenica predsjednika SDP-a, priopćila je u ponedjeljak 23. travnja da će SDP odsad paralelno baviti izborom stranačkog predsjednika i predstavljanjem politike kojom želi pridobiti povjerenje birača na predstojećim izborima.

"SDP ulazi u razdoblje u kojemu će se paralelno odvijati dva procesa", izjavila je Željka Antunović. Dodala je kako će SDP i dalje predstavljati politike kojima žele na predstojećim izborima smijeniti lošu HDZ-ovu vlast. Istodobno će se unutar SDP-a, navela je Željka Antunović, odvijati proces nominiranja, kandidiranja i biranja predsjednika stranke, o čemu će se odlučivati u okviru demokratske procedure unutar stranke.

Zamjenica predsjednika SDP-a kazala je da u tim procesima SDP očekuje interes i uključivanje medija, kao što je to bilo i do sada. No navela je i da "o nominiranim kandidatima ovisi koliko će i kako u postupku isticanja svojih prednosti koristiti kako stranačke tako i medijske mogućnosti".

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika