24.04.2007. / 09:28

Autor: Nacionalova redakcija

ZAGREB

Liječnik se objesio u bolnici

U ponedjeljak 23. travnja otorinolaringolog Kliničkog bolničkog centra Zagreb objesio se u svojoj liječničkoj sobi na Šalati, a kako je u ponedjeljak navečer objavila policija, motivi njegova samoubojstva i dalje se istražuju.

Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba izjavila je da je liječnik pronađen obješen u svojoj sobi oko 13 sati. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a okolnosti samoubojstva se još utvrđuju. Aleksandra Ljuba je dodala da će policija o cijelom događaju izvijestiti i državno odvjetništvo.

Iako policija nije objavila ime liječnika koji je počino samoubojstvo, prema neslužbenim informacijama koje je prenijela Hina, riječ je o pročelniku Onkološkog odjela Klinike za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata KBC-a Zagreb Željku Bumberu.

Mediji su pozivajući se na bolničke izvore objavili da je Bumber u ponedjeljak ujutro došao na posao i prijepodne normalno obavljao svakodnevne aktivnosti. Kolege su ga u sobi pronašle obješenog nakon što je kasnio na studentske vježbe.

Vezane vijesti

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer Adrian Nastase (61), osuđen u srijedu na dvije godine strogog zatvora zbog korupcije, pokušao je samoubojstvo kada je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika