25.04.2007. / 17:33

Autor: Nacionalova redakcija

HRVATSKA

Imenovani zamjenici županijskih i općinskih državnih odvjetnika

Državnoodvjetničko vijeće (DOV) imenovalo je u srijedu 25. travnja zamjenike županijskih državnih odvjetnika u Koprivnici, Splitu i Zadru te zamjenike općinskih državnih odvjetnika u Zagrebu, Ivancu i Šibeniku.

Mirjana Bogdanović-Kamber imenovana je zamjenicom županijske državne odvjetnice u Koprivnici, Lenda Pezzi zamjenicom županijske državne odvjetnice u Splitu, a Lidija Vitaljić zamjenicom županijskog državnog odvjetnika u Zadru.

Zamjenicima općinske državne odvjetnice u Zagrebu imenovani su Ivan Crnčec, Draženka Grubišić, Ana Lovrić i Mirna Rukavina, dok je Tanja Purić Stamenković imenovana zamjenicom u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Božena Šoštar Mastelić imenovana je zamjenicom u Općinskom državnom odvjetništvu u Ivancu, a Martina Burić u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Na vlastiti je zahtjev s dužnosti zamjenice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu razriješena Lea Čavić, a Spomenka Borovečki s dužnosti zamjenice u Općinskom državnom odvjetništvu u Bujama. Vesna Goleš trajno je premještena s dužnosti zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Benkovcu na dužnost zamjenice općinske državne odvjetnice u Splitu, a Vesna Abramović trajno je premještena s dužnosti zamjenice općinske državne odvjetnice u Zagrebu na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Zaboku.

Vezane vijesti

Tko je rasturio Jadrankamen?

Tko je rasturio Jadrankamen?

Državno odvjetništvo odbacilo je tvrdnje da nije reagiralo na upozorenja o sumnjivom poslovanju i mogućim zlouporabama u Jadrankamenu, navodeći da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika