01.05.2007. / 13:07

Autor: Nina Tomljanović

KRIMINAL

Teške krađe na gradilištu te u stambenoj zgradi

U utorak, 1. svibnja zagrebačka Policijska uprava izvijestila je novinare o teškim krađama koje su počinjene na štetu dviju tvrtki u stambenoj zgradi u izgradnji i na gradilištu.

U policiji je rečeno da je 26-godišnjak, koji je evidentiran za više od 50 kažnjivih djela teške krađe, 26. ožujka oko 21 sat na Bukovcu provalio u stambenu zgradu u izgradnji zagrebačke tvrtke "Kaptol gradnja" i ukrao kutije s alatom, dvije mramorne prozorske klupčice i sedam pocinčanih limova. Ukradene predmete prodao je poznaniku koji ih je dragovoljno vratio tijekom policijske obrade.

Od 27. do 30. travnja nepoznati je počinitelj u Sesvetama s gradilišta kojim se koristi tvrtka iz Zagreba ukrao miješalice za beton, oplate i razni građevinski alat. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

U nedjelju, 29. travnja, između 15 i 17 sati nepoznati je počinitelj iz prostorija tvrtke "TV plus" na Trgu kardinala A. Stepinca u Jastrrebarskom ukrao bežični mikrofon sa stalkom, reflektor i videokameru. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika