04.05.2007. / 14:00

Autor: Nacionalova redakcija

NEKRETNINE

Predstavljen internet pretraživač za nekretnine

Tvrtke Bujas & Sin i HelioBit na press konferenciji održanoj 03. svibnja predstavili prva svjetsku tražilicu specijaliziranu za područje nekretnina.

Gohome.hr ambiciozan je i jedinstven projekt nastao spojem marketinga i IT referenci. HelioBit kao proizvođač najprodavanijeg programa namijenjenog agencijama za nekretnine (NekretnineHeliobit) i Bujas & Sin već dokazan na području marketinga nekretnina (multimedijalni vodiči, magazin, portal www.nekretnine2.com) svojom su suradnjom iznjedrili ovu jedinstvenu tražilicu.

Ono što tražillicu čini jedinstvenom svakako je jednostavnost korištenja, brzina i adekvatnost traženog rezultata naspram zadanog upita. Tako se korisniku pruža isključivo direktan link na zadanu nekretninu, nema neželjenih rezultata, spama, nevezanih sadržaja ili virusa. Razrađeni lokacijski moduli omogućavaju upite tipa "kuća na Braču" ili pak "zemljište na kvarneru" koji će postaviti linkove na sve ponuđene kuće sa traženog otoka ili geopoložaja jer gohome.hr zna koja su mjesta na Braču, ni Bol ni Supetar ni Miline neće biti izostavljeni niti tretirani kao zaseban upit.

Uz sve to korisnicima je pružen stalan servis u smislu prijedloga upita kako i redovno praćenje statistike posjeta i traženih rezultata.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika