27.06.2003. / 00:00

Autor: Aleksandar Stajčić

NOGOMET

MAMIĆ OD ĆIRE POTRAŽUJE 200.000 EURA


Zdravko Mamić, dopredsjednik Dinama, zatražio je od Ćire Blaževića povratak 200.000 eura. Novac je to, kako Mamić tvrdi a prenosi Večernji list, koji je Ćiro kao bivši trener Dinama dobio za ovu sezonu, a koju će kontroverzni izbornik i trener vjerojatno provesti u slovenskoj Muri. Ćiro je na to odgovorio kako on nije otišao iz Dinama nego je izbačen. I dodao “da se njega pitalo on bi u Dinamu ostao jer mu je tamo bio raj”. Iznenađen Mamićevim potraživanjem Ćiro ga je podsjetio kako je Mamić njemu dužan 50.000 eura nagrade za prvo mjesto.
Dopredsjednik Dinama rekao je kako je Blažević do sada nasamario sve klubove i ljude s kojima je radio te ga je optužio kako nikada nije prijavio prihod i platio porez. Ćiro je na to u novinskom duelu odgovorio kako je klub trebao platiti porez jer su honorari dogovoreni u neto iznosima. Dodao je i da je u svojstvu izbornika naše reprezentacije platio oko milijun i 300 tisuća kuna poreza. Mamić i Ćiro ne svađaju se po prvi puta. S obzirom da su se do sada su se više puta izmirivali možda tako nešto opet dočekamo.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika