05.05.2007. / 11:37

Autor: Nina Tomljanović

SVJETSKO RUKOMETNO PRVENSTVO

Ingra će ponuditi novi ugovor za gradnju Arene

Ingra i TriGranit rade na izmjenama ugovora za koje se nadaju da će Zagrebu biti prihvatljive, kazao je glasnogovornik Ingre Danko Deban

Nakon što se u četvrtak, 3. svibnja, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić usprotivio prijedlogu ugovora koji su za gradnju Arene ponudile tvrtke Ingra i TriGranit, te dvije tvrtke ponudit će Gradu Zagrebu u ponedjeljak, 7. svibnja novi izmijenjeni prijedlog ugovora za gradnju polivalentne sportske dvorane gdje bi se održalo Svjetsko rukometno prvenstvo 2009. godine.

Ingra i TriGranit rade na izmjenama ugovora za koje se nadaju da će Zagrebu biti prihvatljive, kazao je glasnogovornik Ingre Danko Deban koji nije htio otkriti sadržaj novog prijedloga.

U petak su se prvi puta sastali pregovarački timovi konzorcija i Grada Zagreba, a pregovori će se nastaviti u ponedjeljak kada će Gradu biti predstavljen prijedlog izmijenjenog ugovora.

Vezane vijesti

Novi misteriozni ugovor od 30,7 milijuna eura za Ingru

Novi misteriozni ugovor od 30,7 milijuna eura za Ingru

Na istom tradicionalnom tržištu na kojem je Ingra sklopila lanjski visokovrijedan projekt, nisu željeli otkriti kojem, ugovorena je realizacija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika