07.05.2007. / 10:13

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Lindsay Lohan šmrče koku?!

Tko ne bi poželio imati prijateljice kakve ima Lindsay Lohan?! Jedna od njih je, prema informacijama objavljenima u britanskom magazinu News of the World, dala objaviti fotografije na kojima Lindsay Lohan šmrče kokain u Teddy's noćnom klubu hotela Roosevelt u Hollywoodu.

Samo dvadesetak dana nakon što je izašla iz klinike za rehabilitaciju filmska se starleta vratila starim navadama, pa dnevno sama ušmrče i do dva i pol grama kokaina, objasnio je novinarima neimenovan izvor predstavljen kao prijateljica Lindsay Lohan. Videosnimka na kojoj je navodno drogirana glumica s još dvije prijateljice i vadi kokain iz džepa traperica, ima nažalost i tonski zapis. Tako se može čuti navodna Lohanica kako obavještava prijateljicama da sutradan leti u New York, kako kaže: «p.je…i Judea Lawa».

Prijateljice su se i tu potrudile popuniti rupe te tako doznajemo da Lindsay Lohan voli britanske momke, među njezinim je favoritima u posljednje vrijeme pjevač James Blunt, no spavala je i s modelom Calumom Bestom. Prijateljicama nije povjerila kakav je maneken bio u krevetu.

I još, ako niste znali, ono što izgleda kao bočica s vodom u rukama Lindsay Lohan zapravo je votka sa sodom. Sve to njezine su prijateljice ispričale zato što joj žele pomoći kako bi prestala zavaravati sebe i javnost predstavljajući se kao 'čista'. A nije. Jer, Lindsay Lohan i dalje tulumari, a prijateljice joj pomažu. U galeriji pogledajte snimke.

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika