08.05.2007. / 11:34

Autor: Marijana Zrinjski

LOS ANGELES

Zatvorenice najavile "topli doček" Paris Hilton

Sudac Michael T. Sauer koji je u petak osudio bogatu američku nasljednicu, Paris Hilton na 45 dana zatvora, kako javlja web-stranica TMZ, u nedjelju ujutro dočekan je s burnim pljeskom i uzvicima odobravanja kada je zajedno s obitelji došao na misu u katoličkoj crkvi sv. Brendana u Los Angelesu.

Paris Hilton koja presudu smatra okrutnom i neopravdanom, dala je otkaz svom dugogodišnjem glasnogovorniku Eliottu Minzu govoreći kako je on odgovoran za kršenja uvjeta iz ranije presude zbog kojih mora u zatvor. Naime, Hilton je na sudu tvrdila, a Minz potvrdio, da joj je rekao kako se zabrana korištenja motornog vozila odnosi samo na jedan, a ne sva četiri mjeseca navedena u presudi. Hilton je u petak osuđena na zatvor zato što su je policajci u siječnju uhvatili za volanom. Odvjetnici su očekivano podnijeli žalbu na presudu.

Američki mediji u međuvremenu su poslali svoje izvjestitelje u Lynwood, u Regionalni centar za pritvaranje Century gdje se Paris Hilton mora prijaviti do 5. lipnja ukoliko želi odsjediti samo 45, a ne 90 dana. Oni su izvidjeli atmosferu ženskog zatvora te ustvrdili da Paris Hilton neće biti lako iako će je zatvorske vlasti kako su najavili, staviti u izolaciju kao što je to slučaj sa svim slavnim ličnostima. Navodno su crne pritvorenice u Centuryju najavile "topao doček" bogatoj nasljednici.

Vezane vijesti

Guru pečenih kamenica

Guru pečenih kamenica

Najuspješniji restoran u SAD-u u sklopu ekskluzivnog lanca hotela Hilton drži hrvatska obitelj Cvitanović u New Orleansu, gradu na jugu Sjedinjenih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika