09.05.2007. / 18:37

Autor: Marijana Zrinjski

BOGATAŠICA IDE U ZATVOR

Peticija za Paris Hilton

"Moj prijatelj Joshua pokrenuo je peticiju, molim vas pomozite mi i stavite svoj potpis. Volim vas sve!!!!», ovim riječima se razmažena američka bogatašica Paris Hilton na svojoj web stranici obraća javnosti kako bi skupila što više potpisa građana, da joj se sudac smiluje i odustane od kazne koju joj je odredio, a prema kojoj bi morala u zatvoru trebala provesti 45 dana. Kao razlog zašto bi ljudi trebali potpisati peticiju i podržati je u traženju oprosta, navodi da upravo ona utjelovljuje svjetski, elitan način života. U peticiji koju namjerava proslijediti kalifornijskom guverneru Arnoldu Schwarzenegger tvrdi da je poslužila kao žrtveni janjac za neformalnu kampanju koja ukazuju na opasnosti istovremenog konzumiranja alkohola i vožnje automobila. Guverner je pak preko svog glasnogovornika poručio da se neće miješati niti u jedan slučaj dok god optuženiku nisu ugrožena osnovna ljudska prava.

U peticiji se Paris Hilton prikazuje uzor koji pruža nadu mladim ljudima diljem SAD-a i svijeta. «Ona također pokazuje ljepotu i uzbuđenje koji mondeni život pruža» stoji na web stranici. No, ako je suditi prema pljesku koji je sudac Michael T. Sauer koji ju je u petak osudio na zatvorsku kaznu dobio kada se pojavio na misi u nedjelju u Los Angelesu, peticija Paris Hilton biti će vrlo tanka.

Podsjetimo, zatvorsku kaznu Paris Hilton dobila nakon što je prekršila odredbe uvjetne kazne, koja joj je bila izrečena u veljači, zbog vratolomne vožnje u pijanom stanju. Ako ne želi da se vrijeme kazne koju treba odslužiti u Lynwood, u Regionalnom centru za pritvaranje Century, udvostruči pa umjesto 45 dana odsluži 90 dana, trebala bi je početi izdržavati najkasnije do 5. lipnja.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika