11.05.2007. / 11:20

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Savršen suprug i otac

Nitko nije savršen, no Patric Dempsey ozbiljno teži ka tome. Hrvatskoj TV publici poznat kao liječnik iz snova dr. Derek Shepherd u seriji 'Uvod u anatomiju' Patric je za lipanjsko izdanje magazina Redbook dao intervju u kojem je između ostaloga pričao o svojoj supruzi Jillian s kojom je u braku osam godina i njihovo troje djece.

«Nadam se da ju još uvijek obaram s nogu, iako ponekad mislim da li bi Derek Shepherd činio kao što činim ja. Nisam tako savršen muškarac. Nastojim samo skrbiti za svoju obitelj, dati do znanja svojoj ženi da ju smatram prekrasnom i ne dozvoliti joj da zaboravi koliko mi je važna», rekao je glumac, pa sami procijenite koliko je to blizu savršenstvu. Što, dakle, treba učiniti žena da bi zaslužila takav tretman reći će nam Dempsey odgovarajući na pitanje je li još uvijek, nakon osam godina braka, jednako zaljubljen u Jillian: «Mislim da pažnja koju vam netko poklanja uvijek osvaja. Ona je nevjerojatno strpljiva, mudra i pruža mi bezrezervnu podršku u svemu. Držim do njezinog mišljenja, slušam njezine savijete i cijenim njezine instinkte. Ona me čini puno boljom osobom», opisao je svoju suprugu koja je u travnju ove godine rodila blizance Darbyja i Sullivana.

«Uz svoju kćer Talula kojoj je sada pet godina naučio sam jednu važnu stvar, povezivanje s djecom nama muškarcima dolazi u naletima. Mislim da je većina muškaraca uplašena jer očekuju kako će automatski biti povezani sa svojom djecom čim se ona rode, ali u redu je da si ostavite vremena za to. Može proći i do godinu dana dok ne uspostavite stvarno bliske odnose s djetetom».

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika