11.05.2007. / 12:12

Autor: Marijana Zrinjski

PODGORICA

Otvoren prvi Croatin dućan u Crnoj Gori

U četvrtak je u Crnoj Gori, u samom središtu Podgorice otvoren prvi hrvatski Salon Croata. Osim osnivača i vlasnika Croate Marijana Bušića i Zlatka Penavića, djelatnika firme, mnogih poslovnih partnera te nekolicine pripadnika hrvatskih medija, događaju je prisustvovao i crnogorski premijer Milo Đukanović. On je obraćajući se gostima na svečanoj večeri u Gradskoj kavani Crna Gora, rekao: «Čestitam Croati na ovom mudrom poslovnom potezu koji upotpunjuje mozaik dobrosusjedskih odnosa Hrvatske i Crne Gore. Iako su odnosi Hrvatske i Crne Gore dobri trebamo više raditi na gospodarskoj i kulturnoj suradnji». Premijer Đukanović, dobro raspoložen dodao je da je Crna Gora izuzetno zanimljiva investicijska destinacija te da ga veseli što je upravo ugledna hrvatska tvrtka koja ima dućane u preko 20 zemalja svijeta, to među prvima prepoznala.

Penavić je pri otvorenju dućana pak kazao kako Croate kravate predstavljaju spoj kulture, mode i povijesti. «Veleposlanik Švicarske u Hrvatskoj jednom mi je rekao da ima prepun ormar kravata, no da su mu Croate kravate posebno drage jer one za razliku od ostalih imaju dušu», dodao je Panavić prema kojem su prepoznatljivost, originalnost i kvaliteta proizvoda najvažniji za uspjeh proizvoda na tržištu.

Vezane vijesti

U svemiru otkrivena crna rupa stara samo 30 godina

U svemiru otkrivena crna rupa stara samo 30 godina

Američki astrofizičari otkrili su najmlađu crnu rupu u svemiru koja je nastala prije samo 30 godina, objavila je NASA. Astrofizičari smatraju da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika