15.05.2007. / 14:43

 

Extra zona

Željka Ogresta: Jedva su me nagovorili da vodim 'Piramidu'

Novinarka Ela Radić razgovarala je sa Željkom Ogrestom povodom televizijskog oskara, Zlatne ruže, koju je u kategoriji najboljeg svjetskog showa osvojila "Piramida". To je prvi put da netko iz Hrvatske osvoji jednu takvu nagradu koja je prijašnjih godina odlazila u ruke autora showova poput "Milijunaša", "Big Brothera" ili "Plesa sa zvijezdama".

EXTRA: Vaš se suprug prvi sjetio ideje o "Piramidi". Sjećate li se konkretno situacije kad vam je došao i predložio taj projekt?

- To je bilo vrijeme kad sam bila trudna s našim trećim djetetom, Martom, i bila sam u sasvim drugom filmu. Merla se time puno bavio i sjećam se čak brojnih situacija kad mi je on silno htio objasniti svoju ideju. Mene ona uopće nije zanimala i trebalo mi je neko vrijeme da ga uopće saslušam.

EXTRA: Koliko ste vi osobno sudjelovali u stvaranju "Piramide"?

- Teško mi je to reći jer kad živite i radite s nekim, kao što je to slučaj sa mnom i Merlom, sve je isprepleteno. "Piramida" je naš zajednički i posao i uspjeh i njome smo otvorili vrata prema Zapadu.

EXTRA: Spomenuli ste kako su kod vas ljubav i karijera isprepleteni. Smatrate li to, što se posla i života tiče, prednošću ili manom?

- U našem slučaju je to jednostavno - tako. Ne mogu sad ja nekog savjetovati je li to dobro ili nije. Merla i ja smo se upoznali kroz posao, oboje smo osjećali veliku strast prema poslu. To nas je i povezalo a ljubav se dogodila kasnije.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika