17.05.2007. / 18:37

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Paris Hilton pomilovana zbog uzornog ponašanja

Vrijeme koje će Paris Hilton odležati u zatvoru ipak se prepolovilo pa će bogata nasljednica lanca hotela Hilton umjesto 45 u zatvoru provesti svega 23 dana. Osim toga, dodijeljena joj je i specijalna ćelija, jedna od 12 namijenjenih za zatvaranje slavnih i uglednih osoba iz javnoga života, a koju neće morati ni sa kime dijeliti.

Ova je odluka donesena zbog, kako ju službeno opravdavaju, uzornog ponašanja 26-godišnje partijanerice koja je više puta uhvaćena kako vozi u pijanom stanju i bez vozačke dozvole koja joj je oduzeta upravo iz tog razloga.

Presudno za 'pomilovanje' Paris Hilton bilo je mišljenje njezinog psihijatra koji je zaključio kako bi razmažena nasljednica mogla trpjeti znatne psihičke posljedice uslijed boravka u običnom zatvoru koje bi ju mogle spriječiti da svjedoči u drugom, civilnom postupku što ga je protiv nje pokrenula glumica Zeta Graff, zbog klevete.

I da, uzornim ponašanjem ocijenjeno je pojavljivanje Paris Hilton na posljednjem ročištu sudskog spora koji je protiv nje pokrenut zbog ignoriranja prethodnih sudskih odluka kojima joj je vožnja bila strogo zabranjena…

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika