18.05.2007. / 16:28

Autor: Marijana Zrinjski

SUKOB S MEDIJIMA

Splitski gradski čelnici više ne razgovaraju s novinarima

Čelnici splitskog Gradskog poglavarstva u srijedu su objavili da više neće osobno razgovarati s novinarima već isključivo preko glasnogovornice Marine Protić i to pismenim putem zato što su zaključili da novinare ne zanima istina te da pišu stvari koje nemaju veze s mozgom, barem što se urbanizma tiče.

Glavni gradski urbanist Branka Poljanića tako tvrdi da su novinari Slobodne Dalmacije u srijedu i četvrtak izmislili sve njegove izjave, a da s njima čak nije ni razgovarao. "Ili lažem ja, ili lažu novinari!", kazao je.

Splitski novinari sumnjaju da je ovakva odluka gradskih čelnika rezultat novinarskih natpisa o problematičnim postupcima pri uređenju Rive, od drastičnih izmjena pobjedničkog projekta i skandaloznog postavljanja rasvjete zabijanjem rasvjetnih tijela u zidine Dioklecijanove palače, pa sve do sumnji u prilagodbe dijela projekta potrebama lokalnih poduzetnika i članova nezavisne liste poduzetnika, Liste Velog Mista.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika