20.05.2007. / 14:03

Autor: Nina Tomljanović

FILMSKI FESTIVAL U CANNESU

U2 promovirao svoj novi film

Film je snimljen posebnom trodimenzionalnom tehnologijom, pa ga publika treba gledati uz pomoć specijalnih naočala, kako bi na pravi način doživjela impresivne audiovizualne efekte zahvaljujući kojima izvođači kao da "iskaču s ekrana"

Na Filmskom festivalu u Cannesu, nastupili su irski superpopularni rockeri U2 izvevši dvije pjesme kako bi promovirali svoj novi koncertni film "U23D".

U2 su na stepenicama festivalske dvorane, pred nekoliko tisuća posjetitelja Filmskog festivala i obožavatelja, odsvirali hitove "Vertigo" i "Where the Streets Have No Name".

Film "U23D" snimljen je tijekom južnoameričkog dijela "Vertigo" turneje, a u njemu irske superzvijezde izvode hitove koji su im obilježili karijeru, od "Sunday, Bloody Sunday" do "Beautiful day".

Film je snimljen posebnom trodimenzionalnom tehnologijom, pa ga publika treba gledati uz pomoć specijalnih naočala, kako bi na pravi način doživjela impresivne audiovizualne efekte zahvaljujući kojima izvođači kao da "iskaču s ekrana".

Producenti kažu da je "U23D" dio revolucije u filmskoj industriji, koja će potaknuti porast proizvodnje trodimenzionalnih filmova i razvoj još naprednijih tehnologija.

Vezane vijesti

Hrpa zvijezda ne garantira i dobar film

Hrpa zvijezda ne garantira i dobar film

Petak je, vrijeme kada se raspravlja o tome koji filmovi će osvojiti nagrade na festivalu u Cannesu, što će biti objavljeno u nedjelju iza 19 sati.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika