22.05.2007. / 12:32

Autor: Nina Tomljanović

MARATON MIRA

Kralj ceste Milan Bandić

Zagrebački gradonačelnik i kandidat za šefa SDP-a u Zagreb je za najviše šest sati mogao doći uz dramatično kršenje propisa

Zagrebački gradonačelnik je u pratnji službenog vozača preko Imotskog do Dugopolja, a zatim autocestom do Zagreba stigao za šest sati.

Profesionalni vozač koji ide najbržom trasom, vozeći maksimalnom brzinom i bez zaustavljanja, u Zagreb može stići za sedam ili sedam i pol sati.

Bandić je nastup na Maratonu mira u Hercegovini završio u subotu u 13.30 sati, potom je otišao u crkvu, razgovarao s ljudima, navodno se i otuširao, a trebalo mu je neko vrijeme i da se sredi te sjedne u vozilo. Ako se u Zagrebu presvukao u odijelo, u kojem se oko 20 sati pojavio u Maksimiru, to mu je moralo oduzeti barem pola sata. ''Navedenu relaciju može se prijeći samo ako se do Dugopolja vozi dvostruko brže nego li ograničenja dopuštaju, a autocestom brzinom od 180 kilometara na sat'', kazao je profesionalni vozač s iskustvom duljim od 20 godina.

Bandićevu brzinu nije htio komentirati tajnik SDP-a Igor Dragovan, pa ni nitko iz SDP-a. Zagrebački gradonačelnik je na maraton otišao službeno. Zato je imao pravo i na službeno vozilo, čiji je vozač toga dana dokazao da Bandić nije jedini Superman u njegovu timu.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika