22.05.2007. / 16:27

 

Extra zona

Barbara Nola: Lukasa sve više volim

Glumica Barbara Nola trenutačno sa suprugom snima film i tv seriju, a Extrinoj novinarki Jeleni Badovinac ispričala je kako je snimati scene seksa, što misli o sapunicama te što osjeća prema suprugu nakon 13 godina braka

U novom filmu svojeg supruga, redatelja Lukasa Nole, "Pravo čudo" Barbara glumi glavnu ulogu, a premijera se očekuje na ovogodišnjem Pulskom festivalu. Bez imalo sustezanja ispričala je koliko joj je teško bilo snimati golišave scene, kako se riješila nelagode pred vlastitim suprugom te kako joj je bilo raditi s Radom Šerbedžijom.

EXTRA: Kako je bilo na snimanju filma?
- Još nisam vidjela film jer mi Lukas nije to dao dok ga potpuno ne završi.

EXTRA: Što očekujete od filma?
- To je uvijek rizik. Svaki film može biti dobro i loše primljen. Optimist sam koji uvijek očekuje najbolje, a život te nauči da je najbolje ipak ništa ne očekivati. Nadam se da je film odličan.

EXTRA: Trenutačno snimate i novu humorističnu seriju, "Operacija Kajman".
- Da, glumim sestru jednog od četiri glavna lika. To je humoristična serija o četiri nesposobna policajca, parodija na situaciju koja bi se mogla odvijati u bilo kojoj tranzicijskoj postkomunističkoj državi. Glavna tema je korupcija, no ne smijem iznositi ostale detalje. Režirao ju je Lukas Nola, scenarij napisao srpski scenarist Nebojša Romčević, a producirala kuća Drugi plan. Uz mene igraju još Leon Lučev, Bojan Navojec, Ivana Roščić i Daria Lorenci i vjerujem da će ovo publika dobro prihvatiti.

EXTRA: Vaš je suprug jednom izjavio da dobivate glavne uloge zato jer on režira filmove. Je li to istina?
- To je Lukas rekao u šali. Ne, nije tako. Nikada mi nije palo na pamet da tražim Lukasa da mi dodijeli ulogu. Takva sam i inače. Kad netko dolazi režirati u Gavellu, uvijek se sklanjam. Lukas se na snimanjima ponaša prema meni kao i prema drugima. Nema tu nikakve protekcije. Na snimanju uopće ne razmišljam o njemu kao suprugu.

EXTRA: U filmu "Potonulo groblje" snimili ste dosta golišavih scena. Ima li toga i u vašem novom filmu?
- Ima. Ne znam kako će film biti montiran, ali na setu je to stvarno bio hard core.

EXTRA: Je li vas bilo sram pred suprugom?
- Ne, ma kakvi. Pred Lukasom mi ništa nije neugodno. Nema tu nikakve ljubomore jer inače mi Lukas ne bi dao da to radim. Dapače, on me riješio nelagode i ta njegova sloboda je stvarno jedinstvena.

EXTRA: Jeste li i nakon 13 godina braka još uvijek zaljubljeni u svojeg supruga?
- Da. Mislim čak i više nego prije. On je meni jako zgodan, pošten, principijelan i kreativan. Zgodan mora biti jer je privlačnost jako bitna kako bi veza opstala. Jako mi imponira i osjećam ga kao jedan jaki stup pored sebe. Ima stabilnu energiju i zrači sigurnošću. Jednom riječju, Lukas Nola.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika