23.05.2007. / 11:51

Autor: Nina Tomljanović

MEDIJI

Hloverka ostaje bez ''Kontakta''

Jedan od razloga ovakvih radikalnih promjena je svakako mali postotak gledanosti emisije ''Kontakt'', za koji je zaslužan termin, koji se poklapao sa domaćim sapunicama na ostalim nacionalnim programima

Pet mjeseci nakon spektakularnog prelaska sa HRT-a na Novu TV, Hloverka Novak Srzić ostat će bez svog talk showa ''Kontakt''.

Naime od 4. lipnja Hloverka se seli u kasniji termin emitiranja, ali s novom emisijom ''Tema dana s Hloverkom'' koja će na programu biti od 19.50 do 20.05 svaki dan, a njezino trajanje biti će 15 minuta. Broj gostiju također će biti smanjen.

Jedan od razloga ovakvih radikalnih promjena je svakako mali postotak gledanosti emisije ''Kontakt'', za koji je zaslužan termin, koji se poklapao sa domaćim sapunicama na ostalim nacionalnim programima. Osim malog postotka gledanosti ''programska shema Nove TV u lipnju doživljava promjene što se događa već treću godinu za redom i posve je uobičajeno i na hrvatskom i svjetskom televizijskom tržištu. Termini emitiranja pojedinih emisija prilagođavaju se činjenici da s ljepšim vremenom ljudi naprosto mijenjaju svoje navike gledanja televizije i pred ekrane dolaze kasnije nego inače. Prve emisije u koje se promjene uvode su domaća produkcija, a tijekom srpnja i kolovoza prilagodba je vidljiva u cijeloj shemi. U skladu s time, Hloverka će u lipnju voditi “Temu dana s Hloverkom”. Umjesto 4 dana u tjednu, kako se emitirao „Kontakt“, radit će svaki radni dan u prime timeu. Odlučno opovrgavam sve insinuacije o ukidanju emisije, nezadovoljstvo rejtinzima ili voditeljicom. Kao što smo već govorili, gledanost emisije “Kontakt” u potpunosti je primjerena terminu u kojem se emitira i temama kojima se bavi, a urednički, voditeljski i produkcijski to je vrhunski televizijski proizvod'', kazala je za nacional.hr glasnogovornica Nove TV Diana Tušek.

Vezane vijesti

Ipak kraj: Oprah se oprostila s obožavateljima

Ipak kraj: Oprah se oprostila s obožavateljima

Vodteljica najgledanijeg američkog dnevnog 'talk show' programa Oprah Winfrey, u petak je u emotivnom nastupu uživo svoj publici objavila da je,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika