24.05.2007. / 18:42

Autor: Marko Biočina

HUMANITARNA VEČER

Sharon Stone prikupila 7 mil. dolara za borbu protiv AIDS-a

Američka glumica Sharon Stone već je drugu godinu zaredom bila domaćica ugostila brojne svjetske gala večeri humanitarne zaklade AMFAR organizirane u srijedu navečer blizu Cannesa. AMFAR je zaklada kojoj je cilj prikupiti što više novčanih sredstva koja se ulažu u dvije tisuće znanstvenih programa namijenjenih borbi protiv AIDS-a u svijetu, a njihova godišnja priredba se smatra jednim od najprestižnijih svjetskih događaja.

Cijeli niz svjetski celebrityja okupio se u Moulin de Mouginsu, nedaleko od Cannesa. Glumci Matt Damon, Maggie Cheung i Catherine Deneuve, pjevačica Kylie Minogue, top modeli Claudia Schiffer i Elle McPherson, te modni kreatori Jean-Paul Gaultier i Roberto Cavallisamo su samo neki od 700 „sretnika“ koji su bili pozvani na ovu gala večer.

Na kraju je za borbu protiv AIDS-a prikupljeno rekordnih 7 milijuna dolara, što i ne čudi ako se zna da je samo fotografija francuske glumice Sophie Marceau prodana po cijeni od 300 tisuća dolara.

Vezane vijesti

Elton John kritizirao "fašiste" koji stigmatiziraju zaražene

Elton John kritizirao "fašiste" koji stigmatiziraju zaražene

Britanski skladatelj i pjevač Elton John nazvao je "fašistima i budalama" one koji stigmatiziraju oboljele od AIDS-a i pozvao je vlade da ne smanjuju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika