25.05.2007. / 09:13

Autor: Nina Tomljanović

DONACIJA

Vipnet darovao 2 milijuna kuna SUVAG-u

U rekordnom roku Vipnet je na hrvatskom tržištu stekao 2 milijuna korisnika i jubilarnog korisnika nagradio s 2 milijuna besplatnih minuta u Vip mreži

Za manje od osam godina Vipnet je stekao povjerenje dva milijuna korisnika, što je rekord na hrvatskom tržištu.  Želeći zahvaliti na povjerenju svojih korisnika, a i zato jer je među vodećim društveno odgovornim tvrtkama, u Vipnetu su odlučili u povodu 2 milijuna korisnika odreći se kune prihoda po svakom korisniku.

Marie-Helene Magenschab, predsjednica Uprave Vipneta, uručila je ček na 2 milijuna kuna Adindi Dulčić, ravnateljici Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG, za uređenje i opremanje te institucije, posebno Kluba mladih Hrvatske verbotonalne udruge, te nabavu potrebne opreme.

Također, Vipnet je s dva milijuna minuta besplatnih razgovora u Vip mreži te BlackBerry Pearl uređajem nagradio svog jubilarnog korisnika Gorana Milašinovića, koji je u Vip centru u Gajevoj ulici u Zagrebu odabrao Model 100. Kad bi neprekidno razgovarao 24 sata dnevno, dva milijuna minuta potrošio bi za oko četiri godine.

Izuzetno nas veseli što smo u manje od osam godina dobili povjerenje dva milijuna korisnika koji su u Vipnetu prepoznali kvalitetnu i inovativnu tvrtku ali i naš entuzijazam koji je i najzaslužniji za ovakav uspjeh. Zato smo odlučili zahvaliti se na tome te pomoći SUVAG-u. Kao telekomunikacijska tvrtka, ovom donacijom želimo SUVAG-ovim štićenicima olakšati svakodnevnu komunikaciju. Činjenica da je u Hrvatskoj čak 60.000 tisuća ljudi oštećenog sluha dodatno nas je potaknula da im pomognemo - naglasila je Marie-Helene Magenschab, predsjednica Uprave Vipneta.

Vipnetovom donacijom ćemo urediti prostor i opremiti Klub mladih Hrvatske verbotonalne udruge te nabaviti medicinsku i računalnu opremu potrebnu za rad SUVAG-a. Kao što je SUVAG s verbotonalnim istraživanjima unio revolucionaran obrat u poimanje gluhoće i mogućnost komunikacije govorom, tako je Vipnet prepoznao potrebe za komunikacijom osoba oštećena sluha i govora, osobito djece i mladih. I mi želimo pružiti najbolju stručnu pomoć našim štićenicima kao što Vipnet svojim korisnicima pruža najbolju uslugu. Veliko hvala Vipnetu na ovoj velikoj donaciji - rekla je ravnateljica SUVAG-a Adinda Dulčić.

Poliklinika SUVAG je zdravstvena ustanova za rehabilitaciju slušanja i govora, specijalizirana za sve poremećaje sluha, slušanja, govora i jezika, a danas je vodeća hrvatska ustanova za zdravstvenu zaštitu osoba s teškoćama u govornoj komunikaciji. Ujedno je jedinstvena ustanova u Srednjoj i Istočnoj Europi i svjetsko središte za razvoj i širenje verbotonalne teorije i njezine primjene. SUVAG svakodnevno brine o 1000 pacijenata, od čega 80 posto čine djeca oštećena sluha i/ili govora čija rehabilitacija uključuje i edukaciju. U Klubu mladih stječu radne navike te dodatna znanja i vještine.

Konferenciji za novinare pridružio se i prvi Vipnetov korisnik, predsjednik Uprave Mercatora Alan Kričković, koji je potpisao prvi ugovor s Vipnetom prije osam godina, 1. srpnja 1999.godine, na dan početka rada Vipneta.

Ugovor s Vipnetom potpisao sam još kao student i to se danas potvrdilo kao dobra odluka. Danas, kao poslovni korisnik, koristim sve prednosti moderne tehnologije koje Vip kao najbolja mreža nudi svojim korisnicima. Najboljom uslugom i stalnim inovacijama dokazuju da su zaslužili povjerenje 2 milijuna korisnika. Zato mogu Vipnet od srca preporučiti - istaknuo je Alan Kričković.

Vipnet pokreće i širu humanitarnu akciju za prikupljanje dodatnih sredstava za pomoć SUVAG-u koja će trajati do kraja 2007. godine. Korisnici svih mobilnih mreža će pozivom na broj 060 91 91 ili slanjem SMS poruke na broj 67 091 moći donirati 6 kuna i 10 lipa (s uključenim PDV-om) za pomoć osobama s poteškoćama u komunikaciji.


Vezane vijesti

Novi projekti u RH gospodarstvu

Novi projekti u RH gospodarstvu

Tvrtka Omco Croatia iz Huma na Sutli proglašena je najboljom velikom hrvatskom tvrtkom po izboru Hrvatske gospodarske komore (HGK) te joj je sinoć… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika