26.05.2007. / 15:29

Autor: Melisa Skender

UHAPŠEN NA ŠPICI

Policija privela Josipa Radeljaka

Nakon višesatne potrage, policajci su u subotu na zagrebačkoj "špici" uhapsili poduzetnika Josipa Radeljaka dok je pred kafićem Buldog ispijao kavu s nekadašnjim HSP-ovim predsjedničkim kandidatom Slavenom Leticom.

Naime, ljubavni raskid Vlatke Pokos i Josipa Radeljaka pretvorio se u pravi skandal s epilogom u zagrebačkoj Prvoj policijskoj postaji. Nakon godinu i pol braka 65-godišnji poduzetnik izbacio je 30 godina mlađu suprugu iz stana na Cvjetnom trgu. Nakon što je provela noć kod prijateljice, Vlatka Pokos nije uspjela ući u stan jer je Radeljak promijenio brave poručivši joj navodno preko sina Lea neka napravi popis stvari za koje smatra da su njene.

Dok mediji nagađaju kako je razlog svađe navodna grubost Vlatke Pokos prema Radeljakovoj 7-godišnjoj kćeri Lani, iz pouzdanih izvora doznajemo kako je problem i uzrok njihovoj burnoj svađi zapravo financijske prirode. Naime izvori bliski poznatom paru potvrdili su kako je Radeljaka prije nekoliko mjeseci potresla vijest da boluje od karcinoma gušterače. Riječ je o zloćudnoj bolesti koja se kasno dijagnosticira jer je to promjena koja se razvija duboko u trbušnoj šupljini i dugo vremena ne izaziva nikakav specifičan simptom. Zbog toga su maligni tumori gušterače odgovorni za izrazito visoku smrtnost pa više od 95% pacijenata umire već u prvoj godini bolesti.

Vlatka Pokos navodno se nije složila s načinom na koji je Radeljak odlučio raspodijeliti imovinu u slučaju njegove smrti.

Vezane vijesti

Vlatka Pokos: Ne prepoznajem Dikana kada ga gledam u medijima

Vlatka Pokos: Ne prepoznajem Dikana kada ga gledam u medijima

Otkako je veza Dolores Lambaše i Josipa Radeljaka dobila službenu potvrdu, bivša supruga zagrebačkog poduzetnika Vlatka Pokos suzdržavala se od bilo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika