25.07.2002. / 00:00

Autor: Norman Müller

VIPNET

VIPME LJETNA ULIČNA PROMOCIJA

...

U 11 gradova na obali, od Pule do Dubrovnika, VIPnet za sve posjetitelje organizira nezaboravna događanja. Naime od 25. srpnja do 15. kolovoza VIPnet će organizirati ulične promocije u jedanaest najpoznatijih turističkih odredišta na Jadranskoj obali. Na taj način promovirat će ljetne VIPme KOMPLETE Nokia 5210 i Nokia 3310 te ljetnu VIPme “spasilačku” tarifu od 0,49 kn/min (bez PDV-a) za pozive unutar VIP mreže.

Onome tko kupi VIPme KOMPLET na određenom prodajnom mjestu, i nakon toga donese ispunjeni letak na uličnu promociju, VIPnet priprema dar iznenađenja.
Prije svake ulične promocije promotori će dijeliti letke s rasporedom održavanja i upućivati na prodajna mjesta na kojima se mogu kupiti VIPme KOMPLETI. Dar dobivaju svi oni koji svoj VIPme KOMPLET kupe dva dana prije ulične promocije.

No, i oni koji ne kupe neki proizvod iz VIP ponude pozvani su na dobru zabavu uz brojne nagradne igre u kojima se mogu osvojiti VIPme ručnici za plažu, VIPme torbe, VIPme majice i druge zanimljive nagrade.

Ulične promocije održat će se na najfrekventnijim mjestima u Puli 25. srpnja, Opatiji 26. srpnja, Novalji 27. i 28. srpnja, Rijeci 31. srpnja i 1. kolovoza, Zadru 2. kolovoza, Zatonu 3. i 4. kolovoza, Splitu 7. i 8. kolovoza, Šibeniku 9. kolovoza, Pakoštanima 10. kolovoza, Dubrovniku 13. kolovoza i Makarskoj 14. i 15. kolovoza.

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika