30.05.2007. / 09:24

Autor: Marko Biočina

PISMO OBOŽAVATELJIMA

Britney:"Uistinu sam dotaknula dno"

Posrnula zvijezda Britney Spears, obraćajući se obožavateljima na svojoj web stranici, priznala je kako je „uistinu dotaknula dno.“

Spears je nakon niza javnih ispada u ožujku završila u luksuznoj klinici za odvikavanje u Malibuu. Nakon nekoliko mjeseci provedenih tamo, Britney je izašla i sada joj je glavna životna preokupacija, kako kaže, odgoj svojih dvaju sinova Jayden Jamesa i Haydena Prestona.

Svi problemi počeli su, kaže pjevačica, razvodom od bivšeg muža Kevina Federlinea. „Shvatila sam koliko sam energije uložila u svoju vezu, a kad je više nije bilo nisam znala što ću sama sa sobom. Priznajem, bila sam izgubljena“, kaže Britney. Paparazzima i tabloidima je, kaže, sve oprostila, više se ne uzrujava radi napisa o sebi.

Pismo upućeno obožavateljima završava s svojevrsnim teološkim razmišljanjem. „Život nikad ne možemo shvatiti ili razumjeti do kraja. Za to postoji Bog. Jedva čekam da upoznam njega…ili nju.“, piše na kraju pisma Britney Spears. Mediji nagađaju znači li ova zadnja rečenica da će se nekad najveća pop zvijezda na svijetu u budućnosti okrenuti vjeri.

Vezane vijesti

Kusturica između Emira, Nemanje i Sarajeva

Kusturica između Emira, Nemanje i Sarajeva

Filmski redatelj Emir Kusturica, koji je svoje najvažnije i najuspješnije filmove vezao za Sarajevo, pokušava obnoviti komunikaciju s ljudima u svom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika