30.05.2007. / 15:06

Autor: Nina Tomljanović

MEDIJI

Nova TV kupila Blog.hr

Ovim ugovorom Nova TV, uz prvi hrvatski video news portal Dnevnik.hr , koji je lansirala u srpnju 2006. godine postaje vodeća na internetskom tržištu u Hrvatskoj

U prostorijama Nove TV, u utorak su kupoprodajni ugovor potpisale Nova TV i tvrtka Internet dnevnik d.o.o. kojim je ova komercijalna televizija postala većinskim vlasnikom jednog od najposjećenijih internetskih servisa u Hrvatskoj Blog.hr-a. Ovim ugovorom Nova TV, uz prvi hrvatski video news portal Dnevnik.hr , koji je lansirala u srpnju 2006. godine postaje vodeća na internetskom tržištu u Hrvatskoj.

Generalni direktor Nove TV Dražen Mavrić kazao je: ''Ponosni smo što je Nova TV već s prvim pravim video news portalom Dnevnik.hr pokazala ozbiljne ambicije na internetskom tržištu koje sada potvrđuje i s Blog.hr-om. Posjećenost portala Dnevnik.hr je u konstantnom usponu. S ukupnom posjećenosti ovih portala Nova TV će zauzeti vodeće mjesto u Hrvatskoj. Vjerujemo da ćemo ovom akvizicijom koja podrazumijeva i akviziciju ljudskih resursa i znanja tu poziciju i održati''.

Direktor CME Adria Marijan Jurenec prilikom potpisivanja ugovora je izjavio:'' ''Izuzetno cijenimo sve napore koje je tvrtka Internet dnevnik uložila u Blog.hr i odlučni smo u budućnosti partnerski razvijati poslovne odnose kako bi ova tvrtka ostvarila još veće uspjehe ne samo u Hrvatskoj nego u cijeloj regiji jugoistočne Europe'' .

Vezane vijesti

I Kosovo i Unija i 'izborna krađa'

I Kosovo i Unija i 'izborna krađa'

Kandidati u drugom krugu izbora za predsjednika Srbije Boris Tadić i Tomislav Nikolić u srijedu navečer su se, u predizbornoj raspravi na državnoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika