30.05.2007. / 18:38

Autor: Martina Zeković

TERMALNI OSVJETLJIVAČ PLOČA

Prvi KODAK MAGNUS 400E prodan u istočnoj i jugoistočnoj Europi

Prva prodaja u istočnoj i jugoistočnoj Europi novoga Kodakovog termalnog osvijetljivača ploča KODAK MAGNUS 400E napravljena je u Zagrebu, firmi Offset NP GTO Tisak d.o.o., a prva javna prezentacija stroja za ovaj dio Europe će se održati tijekom trajanja sajma Intergrafika 2007, na Zagrebačkom Velesajmu od 29.5. do 1.6. ove godine. Na sajmu će se održati i prezentacije KODAK workflow riješenja u kombinaciji sa KODAK MAGNUS 400E i KODAK TRENDSETTER 800 III Quantum Platesetter sa KODAK THERMAL DIRECT bezprocesnim pločama.

MAGNUS 400E je dio cjelokupne ponude „four page“ CTP paketa, koji još uključuje KODAK THERMAL DIRECT bezprocesne ploče i KODAK PRINERGY Evo Workflow sistem. Sistem je potpuno nadogradiv, te otvara mogućnosti malim tiskarama da ga nadograđuju povećanjem obima posla. MAGNUS 400E osvijetljivać ploča je prva investicija u CTP tehnologiju sa kojom se računa na smanjenje troškova u pripremi tiska i povećanje proizvodnih kapaciteta na postojećim tiskarskim strojevima. "KODAK MAGNUS 400E je idealno rješenje za naše korisnike koji po prvi puta kupuju CTP, a ujedno nemaju zahtjeve za velikima nakladama. Ali, bez obzira na to imaju zahtjeve u pogledu digitalne tehnologije i stvaranju njihovih proizvodnih procesa još efikasnijima", kazala je Melis Michael, Business Manager za južnu Europu za Kodakov GCG.

KODAK produkti sa podrškom KODAK Service and Support proglašeni su kao najbolja servisna organizacija u izboru „International Business Award“-a za 2006. godinu. „KODAK Service and Support“ uključuje više od 3,000 profesionalnih servisera u 120 zemalja.

Sa prodajom većom od 10.7 milijardi $ u 2006. godini Kodak zauzima jedno od vodećih mjesta na svjetskome tržištu noviteta.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika