31.05.2007. / 19:10

Autor: Martina Zeković

"UKOMPONIRAJTE SVOJE PRODAJNE TIMOVE"

Sales Management Summit u Zagrebu

Drago Munjiza, dopredsjednik Udruge trgovine pri HUP-ui bivši predsjednik Uprave KonzumaDrago Munjiza, dopredsjednik Udruge trgovine pri HUP-ui bivši predsjednik Uprave Konzuma Predstavnici više od 200 hrvatskih tvrtki prisustvovali su Sales Management Summitu, koji je danas održan u zagrebačkom hotelu Sheraton. Summit pod nazivom "Ukomponirajte svoje prodajne timove" namijenjen je predsjednicima i članovima uprava, višem i srednjem menadžmentu, HR menadžerima, direktorima marketinga i prodaje u srednjim i velikim tvrtkama u Hrvatskoj. Temeljni je cilj Summita dati uvid u izazove i procese organizacije prodaje na strateškoj razini, trendove u svijetu (rukovođenje ljudima, upravljanje prodajnim procesima, KAM menadžment u B2B i B2C okruženju s posebnim osvrtom na FMCG).

Program je temeljen na istraživanju Business.hr-a, provedenom među prodajnim timovima u Hrvatskoj, na svijesti o ključnoj ulozi prodaje za uspjeh svakog poduzeća, te izazovima u organizaciji prodaje unutar vodećih hrvatskih kompanija.

Najzanimljiviji dio Summita bio je zaključni okrugli stol na kojem su kao spoj gospodarstva i sporta, sudjelovali izbornik Hrvatske vaterpolo reprezentacije Ratko Rudić i predsjednik Uprave Atlantic grupe Emil Tedeschi.

Business.hr od ovog događanja namjerava napraviti anualni summit koji će se svake godine održavati u Hrvatskoj.

Fotogalerija

  • Drago Munjiza, dopredsjednik Udruge trgovine pri HUP-ui bivši predsjednik Uprave Konzuma

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika