31.05.2007. / 23:59

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Kad omamljene zvijezde sjedaju za volan ...

Lindsay Lohan poslana je na rehabilitaciju nakon što je zaspala za volanom svojeg Mercedesa, isto se prije manje od šest mjeseci dogodilo i Georgeu Michaelu, a Paris Hilton zbog nesavjesne vožnje i nepoštivanja sudskih odluka za dva tjedna u ćeliji će upoznati svoju cimericu

Lindsay Lohan svojim je ponašanjem prekršila svaku granicu, ukorili su u Hollywoodu perspektivnu 20-godišnju glumicu koja je već sa šesnaest zaradila prvi svoj bonus od milijun dolara za hit film «Ludi petak». Glumicu su naime 28. svibnja pronašli kako spava na suvozačevom mjestu u svojem Mercedesu nakon što je njime uzrokovala lakšu prometnu nezgodu u kojoj nitko nije stradao.

Georgeu Michaelu upravo se sudi za sličan slučaj u Londonu prošle godine, kada ga je policija pronašla kako spava za volanom Mercedesa kojim je zakrčio prolaz drugim automobilima. U svojoj izjavi za medije rekao je kako se nada da presuda neće biti suviše stroga jer, premda su nalazi pokazali kako je konzumirao marihuanu, prema stručnom mišljenju pravi razlog nesretno izabrane lokacije za spavanje zapravo je premorenost. I tablete za spavanje tragovi konzumacije kojih su također pronađeni u njegovoj krvi. Pjevač je dakle vozio pod utjecajem koktela različitih droga, no nada se blagoj presudi budući mu je ovo prvi put da je krivično gonjen, iako ne i prvi puta da je uhvaćen kako vozi pod utjecajem opijata.

Za Paris Hilton koju do zatvaranja dijeli svega još dva tjedna već su pronašli i cimericu, još jednu optuženu zbog nesavjesne vožnje. Uprava zatvora vjeruje kako su pronašli zatvorenicu koja neće doći u iskušenje da jednoga dana piše memoare o tome kako je robijala s Paris Hilton. Bogata nasljednica koja je s Lindsay Lohan posljednjih mjeseci bila u neobičnom toplo – hladno odnosu dok su zajedno partijale, također je osuđena zbog vožnje bez dozvole koju je pak izgubila zbog vožnje u pijanom stanju.

Ipak, to što radi Lindsay Lohan i za Hollywood je previše, kažu u US Magazinu. Vjeruju ipak kako za mladu i talentiranu glumicu koja je 2004. osvojila MTV Movie Award kao najperspektivnija mlada glumica, još uvijek nije kasno da se kani budalaština i posveti svojoj karijeri.

Problem je tek u tome da Lindsay Lohan sebe ne smatra ovisnikom iako joj je ovo već drugi put ove godine da je prisiljena boraviti neko vrijeme u klinici za odvikavanje. Nakon prvog tretmana, naime, snimljena je kako šmrče koku u toaletu jednog noćnog kluba, njezine noćne izlaske paparazzi su pratili u stopu, a ispovijedi o tome s kime je sve spavala punile su trač rubrike.

Hoće li druga rehabilitacija biti uspješnija?

U anketi US Magazina otprilike je podjednak broj, od ukupno preko devet tisuća odgovora, onih koji su uvjereni da će se izvući i onih koji vjeruju da će i ovaj pokušaj propasti, baš kao i Lindsay Lohan.

U galeriji slike Lindsay Lohan za volanom.

Fotogalerija

  • Lindsay Lohan sljedeći će mjesec planira slaviti svoj 21. rođendan s prijateljima u Las Vegasu
  • 28. svibnja pronađena je kako spava na suvozačevom sjedištu svojeg razbijenog Mercedesa
  • Djelovi automobila Lindsay Lohan navodno se mogu kupiti na eBayu
  • U ožujku ove godine jedan je od paparazza koji ju neprekidno prate optužio glumicu da ga je udarila svojim BMW-om pokušavajući umaknuti od objektiva

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika