01.06.2007. / 08:24

Autor: Marijana Zrinjski

IZJAVA PRIJE IZBORA

Bandić: "Ne mogu ja izgubiti, ja sam trkač na duge staze"

Dan prije predsjedničkih izbora SDP-a, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak u jutro u pet i trideset na svom uobičajenom jutarnjem trčanju u Kušlanovoj ulici, za Nacional.hr kazao je da je uvjeren u izbornu pobjedu.

«Ja sam pobijedio čim sam se kandidirao. Ne mogu ja izgubiti. Ja sam trkač na duge staze. Vidite, i vi ste stali malo predahnuti, a ja idem dalje», kazao je Bandić dok je trčao na atletskoj stazi sa još tri prijatelja, a njegov pas Bil se odmarao na travi i grickao nađenu nogometnu loptu. «Ljubavi, a što to radiš?» tepao je svom psu nezaustavljivi Bandić.

Gradonačelnik je rekao da se ne boji izbora na kojima će se u subotu odlučivati između četvero predsjedničkih kandidata: Željke Antunović, Zorana Milanovića, Tonina Picule i njega. Kao po dogovoru, poput ostalih kandidata, ni Bandić, ne želi javno kritizirati trenutačne suparnike, već kaže kako ih sve poštuje, no da se uzda u mudrost glasača.

«Moji najveći saveznici su moji rezultati. Tri puta sam pobijedio na izborima. Moja izvrsna ekipa i ja smo dokazali da vrijedimo. Svoj moto gradimo Zagreb, promjenit ćemo u gradimo Hrvatsku», dodao je na kraju.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika