04.06.2007. / 12:32

Autor: Marijana Zrinjski

HDZ O IZBORU PREDSJEDNIKA SDP-a

Sanader: "Pobijedit ću Milanovića kao što sam pobijedio Račana"

Ivo Sanader je izbor Zorana Milanovića za predsjednika SDP-a komentirao riječima da je SDP dobio predsjednika i da HDZ respektira tu činjenicu, no da će ga 2007. pobijediti na izborima kao što je pobijedio Račana 2003. Dodao je kako su prednosti HDZ-a u odnosu na SDP evidentne, te da Vlada na kraju mandata šalje u realizaciju velike projekte poput e- SPIS-a koji bi trebao predstavljati odlučnu borbu protiv korupcije u pravosuđu i svim drugim segmentima društva.

"Idemo dalje, mi smo politička snaga koja i na kraju mandata ima snage za korjenite promjene u svim segmentima društva, a jednako tako i za borbu s političkim suparnicima, poručio je Sanader".

Upitan o sazivanju izvanredne HDZ-ove konferencije za tisak što je predsjednik SDP-a Milanović protumačio kao strah u HDZ-u, Sanader je odgovorio da je konferencija bila sazvana na zahtjev novinara. "Da nismo reagirali, svi bi pitali gdje je HDZ. Mi smo reagirali, jer je SDP druga stranka po jačini u Hrvatskoj i smatramo da je u redu da HDZ reagira", kazao je.

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika