Objavljeno u Nacionalu br. 603, 2007-06-05

 

GOSPODARSKI KRIMINAL

Tvrtka Lea Radeljaka 'Leora' protuzakonito troši struju

LEO RADELJAK, sin Josipa RadeljakaLEO RADELJAK, sin Josipa RadeljakaTvrtka Leora d.o.o. u vlasništvu Lea Radeljaka, sina poduzetnika Josipa Radeljaka, pod istragom je Odjela za gospodarski kriminal Policijske uprave zagrebačke. Iz Policijske uprave za Nacional je potvrđeno da je istraga pokrenuta na zahtjev Državnog odvjetništva, ali pojedinosti istrage u PUZ-u nisu htjeli otkriti. Osim toga, Hrvatske elektroprivreda utvrdila je da tvrtka Leora protuzakonito troši električnu energiju.

To je vidljivo iz dokumenta od 25. ožujka 2007. u kojem iz HEP-a tvrde da se tvrtka neovlašteno priključila na mjerni uređaj zajedničke potrošnje u zgradi u Masarykovoj 13, gdje joj je sjedište.

“Dana 6. III. 2006. provedena je kontrola te načinjen Zapisnik br. 102174 o neovlaštenoj potrošnji tvrtke Leora d.o.o. na temelju kojeg će se provesti postupak u skladu s člankom 99 Općih uvjeta za opskrbu električnom energijom i Tarifnim sustavom za usluge elektroenergetskih djelatnosti koje se obavljaju kao javne usluge“, piše u dokumentu koji potpisuje direktor Elektre Zagreb, Marko Škrobo.

Vezane vijesti

Vlatka Pokos: Ne prepoznajem Dikana kada ga gledam u medijima

Vlatka Pokos: Ne prepoznajem Dikana kada ga gledam u medijima

Otkako je veza Dolores Lambaše i Josipa Radeljaka dobila službenu potvrdu, bivša supruga zagrebačkog poduzetnika Vlatka Pokos suzdržavala se od bilo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika