06.06.2007. / 13:30

Autor: Marijana Zrinjski, Nina Tomljanović

RAZLOZI RAZVODA

Vlatka Pokos: ''Radeljak se prema meni ponašao kao tiranin''

''Otkako sam izbačena iz kuće, funkcioniram pod sedativima. Naši bračni problemi počeli su nakon vjenčanja, zbog razlike u godinama ja sam za njega bila balavica, a prema meni se ponašao kao tiranin'', kazala je voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos u svom prvom intervjuu za magazin Story, nakon svađe sa suprugom Josipom Radeljakom koja je završila njezinim izbacivanjem na ulicu.

Vlatka Pokos demantirala je novinske natpise u kojima je prikazana kao zlostavljačica svoje 4-godišnje pokćerke Lane kojoj danas navodno ne smije poslati ni sms poruku. '' Lana je meni dar s neba. U cijeloj ovoj situaciji mogla bih sve podnijeti osim da mi se uskraćuje bilo kakav kontakt s njom''.

Iako je priznala da su se Radeljak i ona fizički sukobljavali nije htjela ulaziti u detalje. U njega se, kaže zaljubila, a na početku njihove veze ju je opčinio jer je u njemu vidjela puno kvaliteta. ''Šokirana sam njegovim ponašanjem jer je inače racionalna i kontrolirana osoba, koja ponekad i previše želi kontrolirati ljude oko sebe'', kazala je Vlatka Pokos koja, iako je javnosti poznata po sklonosti skupocjenoj odjeći, već dva tjedna hoda u istim trapericama. Dodala je da joj je udaja za imućnog muškarca samo odmogla jer sam sve manje radila. ''To si više neću dopustiti'', zaključila je.

Josip Radeljak u intervjuu za Jutarnji list ispričao je pak svoju stranu priče koja se u malo čemu podudara sa pričom njegove uskoro bivše supruge. Za raspad braka kaže, krivi su neurotični i psihotični ispadi Vlatke Pokos koji su se najčešće manifestirali na njegovoj kćeri Lani."'Vlatka je obijala stručnu pomoć. Smatrala je da su njezini ispadi prema Lani sporadični i da nema ništa loše u tome što je tu i tamo udari ili se na nju histerično izdere vrijeđajući''.

Shvatio je, kaže, kako je jedini način da zaštiti Lanu, taj da podnese razvod od Vlatke Pokos. U intervjuu je svoju uskoro bivšu suprugu nazvao ovisnicom o shoppingu. Nakon što ju je grubo izbacio iz stana, bacio vjenčani prsten u emisiji ''Otvoreno'' pred cijelom hrvatskom javnošću, sada pokazuje zabrinutost za nju. ''U lošem je društvu, izabire medije po savjetu svojih odvjetnika za borbu koja za nju neće dobro završiti''.

Vezane vijesti

Vlatka Pokos: Ne prepoznajem Dikana kada ga gledam u medijima

Vlatka Pokos: Ne prepoznajem Dikana kada ga gledam u medijima

Otkako je veza Dolores Lambaše i Josipa Radeljaka dobila službenu potvrdu, bivša supruga zagrebačkog poduzetnika Vlatka Pokos suzdržavala se od bilo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika