07.06.2007. / 10:28

Autor: Nina Tomljanović

NOGOMETNA UTAKMICA

Bilić: ''Posve smo nadigrali Rusiju''

Hrvatski reprezentativci nakon utakmice s Rusijom uglavnom se slažu da su odigrali odličnu utakmicu, ali su i razočarani time što nisu uspjeli svoju nadmoć pretvoriti u gol i pobjedu

''Bila je ovo možda i naša najbolja utakmica u kvalifikacijama. Dečkima mogu samo čestitati. Posve smo nadigrala Rusiju, bili su posve podređeni i nisu učinili ništa. Ova utakmica me još jednom uvjerila da smo na pravom putu stvaranja dobre momčadi, rekao je hrvatski izbornik Slaven Bilić nakon utakmice Hrvatska i Rusija u Maksimiru.

U veličanstvenoj atmosferi prepunog Maksimira, Hrvatska i Rusija odigrali su još jednom 0:0. Već u prvoj minuti Eduardo je pucao glavom nakon slobodnog udarca (pored gola), Hrvatska je odmah pokazala da želi sva tri boda. Nažalost, u osmoj minuti Bilić je bio prisiljen povući prvi potez, Darijo Srna morao je napustiti teren zbog ozljede, a priliku je dobio Jerko Leko koji je dobro odradio svoju zadaću. Bila je ovo dinamična utakmica s mnogo prilika za ''plave''.

Hrvatski reprezentativci nakon utakmice s Rusijom uglavnom se slažu da su odigrali odličnu utakmicu, ali su i razočarani time što nisu uspjeli svoju nadmoć pretvoriti u gol i pobjedu.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika