07.06.2007. / 14:51

Autor: Nina Tomljanović

LONDON

Blairova budućnost: Maneken ili trener Newcastle Uniteda?

Kladioničarska kuća Paddy Power počela je primati uplate na čitav niz aktivnosti kojih bi se Blair mogao primiti, od onih ozbiljnih i realnih do posve suludih, jer Blair (54) je relativno mlad čovjek, koji će imati dosta vremena da ispuni neke svoje davne ambicije ili krene u neke hrabre nove projekte

Britanski premijer Tony Blair 27. lipnja odstupa s dužnosti, te se njegovi sunarodnjaci polako zapitkuju što će raditi u budućnosti.

Kladioničarska kuća Paddy Power počela je primati uplate na čitav niz aktivnosti kojih bi se Blair mogao primiti, od onih ozbiljnih i realnih do posve suludih, jer Blair (54) je relativno mlad čovjek, koji će imati dosta vremena da ispuni neke svoje davne ambicije ili krene u neke hrabre nove projekte.

Kladioničarima se predavanja po Sjedinjenim Državama čine najizglednijom varijantom iako su izgledi za takvu aktivnost samo 2-1. Pisanje memoara je u omjeru 3-1, a kolumne u nekom značajnom britanskom listu 4-1. Kladionica u omjeru 20-1 nudi da će Blair postati glavni tajnik UN-a, a 25-1 da će ponovo postati otac. Moguće je i da će bivši premijer istrčati londonski maraton (33-1) ili da će krenuti na turneju sa svojim studentskim rock bendom Ugly Rumours (40-1).

Paddy Power će za jednu uplaćenu funtu, pronađu li Blaira pijanog na nekom londonskom trgu isplatiti 50 funti.Kladiti se isplati i na mogućnost da će Blair postati glavni trener svog najdražeg nogomentog kluba Newcastle Uniteda (250-1) ili da će zamijeniti Davida Beckhama kao glavnog manekena britvica Gillette (500-1). Vrhunac je ipak otvaranje turističke agencije specijalizirane za prodavanje godišnjih odmora u Iraku (5000-1).

Vezane vijesti

Zbog kikseva Tonyja Blaira milijunski posjeti web siteu Downing Streeta

Službena stranica britanske premijerske rezidencije Downing Streeta mjesečno broji oko 6 milijuna posjeta. U veljači ove godine stranica je zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika