08.06.2007. / 01:01

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Paris Hilton ponovo u zatvoru

I tako se bogata nasljednica ridajući vratila u zatvor praćena vojskom paparazza i nepodjeljenim zanimanjem većine dokonog zapadnog svijeta za nove njezine avanture. Dijagnoza zbog koje je bila otpuštena iz zatvora, sada se nagađa, zapravo je živčani slom koji je doživjela u zatvoru. Istovremeno, Paris Hilton navodno već ima ponudu od dva milijuna dolara za pisanje svojih zatvorskih memoara, a ured javnog tužiteljstva u Los Angelesu, pobrinuo se da oni i budu izdani.

Ured javnog tužiteljstva u Los Angelesu uputio je naime sudu zahtjev da ispita okolnosti u kojima je šerif Lee Baca donio odluku o puštanju bogate zatvorenice. Načelnik odjela za kriminal u uredu javnog tužiteljstva, Jeffrey Isaacs mišljenja je , kako je izjavio, da bi odluku o puštanju Paris Hilton iz zatvora ipak trebao donijeti sudac, a ne lokalni šerif.

Samo dan nakon što je puštena iz zatvora, Paris Hilton morala se tako pojaviti pred sucem Michaelom Sauerom koji joj je odredio zatvorsku kaznu prošloga mjeseca i ovoga je puta ponovo vratio u zatvor.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika